Τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα για το 2018

Αμερικανικά μέσα ανακοίνωσαν τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα για το 2018. Αξιολογήθηκαν 127 οχήματα και ονομάστηκαν νικητές σε 11 κατηγορίες. Τα βραβεία δημοσιεύτηκαν σε ιστότοπο για τα Καλύτερα Αυτοκίνητα των ΗΠΑ.

Οι νικητές των καλύτερων οικογενειακών αυτοκινήτων για το 2018 είχαν τον καλύτερο συνδυασμό αξιολόγησης ασφάλειας και αξιοπιστίας, εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο του αυτοκινήτου και το χώρο και τα χαρακτηριστικά που κρατούν όλη την οικογένεια ευτυχισμένη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το ασύρματο Internet στο αυτοκίνητο, στοιχεία για τους εφήβους, το αυτόματο φρενάρισμα, οι κάμερες με οπτική γύρω από το αυτοκίνητο και το σύστημα αυτόματου ανοίγματος του πορτμπαγκάζ, εξετάστηκαν παράλληλα με παραδοσιακά κριτήρια όπως ο χώρος επιβατών και φορτίο.

Η Ford, η Audi και η Honda συνδέονται με τα περισσότερα βραβεία που έχουν κερδίσει μεμονωμένα εμπορικά σήματα, παίρνοντας δύο βραβεία η κάθε μια. Το Ford Expedition, το καλύτερο μεγάλο SUV για οικογένειες, και το Ford Edge, το καλύτερο SUV για οικογένειες, κέρδισαν τις αντίστοιχες κατηγορίες τους με τη δύναμη των μεγάλων, άνετων καμπίνων τους. Το Edge χωράει έως και πέντε άτομα σε τρεις σειρές. Και τα δύο προσφέρουν επίσης Wi-Fi στο αυτοκίνητο και Apple CarPlay – δύο χαρακτηριστικά που μετρούν πολύ για τη ευχαρίστηση και διασκέδαση ολόκληρης της οικογένειας. Το Ford Edge κέρδισε επίσης το 2018 Best Two-Row SUV για τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και αξίας στην κατηγορία του.

Το Audi Q5, το Best Luxury Midsize SUV για οικογένειες, και το Audi A6, το καλύτερο πολυτελές αυτοκίνητο για οικογένειες, αντίστοιχα, κέρδισαν σε μεγάλο βαθμό επειδή τα πίσω καθίσματα τους είναι μεγαλύτερα από τον ανταγωνισμό. Αυτός ο επιπλέον χώρος διευκολύνει την εγκατάσταση καθισμάτων για μωρά, κρατά τα παιδιά από το να κλοτσούν τα μπροστινά καθίσματα και δίνουν στους έφηβους και στους μεγαλύτερους επιβάτες άφθονο χώρο για να τεντώνονται. Τόσο το Q5 όσο και το A6 διαθέτουν άφθονες τεχνικές ασφαλείας, όπως αυτόματη πέδηση, κάμερες με οπτική γύρω από το αυτοκίνητο και βοηθητική λειτουργία οδήγησης.

Η Honda CR-V κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Best Compact SUV για οικογένειες. Είναι η έβδομη νίκη του CR-V συνολικά, διατηρώντας τη θέση του ως το κορυφαίο συμπαγές SUV για οικογένειες με περισσότερο χώρο επιβατών και φορτίου από ό,τι ο ανταγωνισμός. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να εξοπλίσουν το CR-V με μια σειρά από λειτουργίες για να διευκολύνουν τη ζωή τους, όπως Wi-Fi και σύστημα αυτόματου ανοίγματος του πορτμπαγκάζ. Τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας στο CR-V περιλαμβάνουν τη βοήθεια για τη διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας και την αυτόματη πέδηση.

Το Odyssey της Honda, επανασχεδιασμένο για το 2018, είναι το Best Minivan για οικογένειες. Εκτός από το χώρο και τα βοηθητικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα minivan, το Odyssey διαθέτει επίσης καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως σύστημα βίντεο που παρακολουθεί τους επιβάτες του πίσω καθίσματος, ένα ψυγείο και ένα σύστημα που προβάλλει τη φωνή του οδηγού στην τρίτη σειρά θέσεων – κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς να διατηρήσουν την ειρήνη χωρίς να χαλάσουν τις φωνητικές τους χορδές. Τόσο το CR-V όσο και το Odyssey, κέρδισαν το 2018 Best Cars for the Money βραβεία για τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και αξίας στις τάξεις τους.